Όροι Χρήσης

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ ΜΕΣΩ E-SHOP:

Συμπλήρωση ειδικής φόρμας με τα απαραίτητα στοιχεία για τη σύναψη της σύμβασης πώλησης. Για τη διευκόλυνση και εξυπηρέτηση όλων όσων επιθυμούν να αγοράσουν από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα, το www.soapmeup.gr σας διαθέτει τους ακόλουθους εναλλακτικούς τρόπους πληρωμής:

 • Αντικαταβολή κατά την παράδοση του προϊόντος (ισχύει μόνο για τους καταναλωτές εντός Ελλάδος) με κόστος 2,50 ευρώ.
 • Πληρωμή με πιστωτική κάρτα / Χρεωστική κάρτα / Προπληρωμένη κάρτα
 • PAYPAL

Ο καταναλωτής μέσω του διαδικτυακού τόπου ενημερώνεται από την εταιρεία πριν την ολοκλήρωση της παραγγελίας του για την ταυτότητα και τη διεύθυνση του προμηθευτή, τα ουσιώδη χαρακτηριστικά του προϊόντος, την τιμή, την ποσότητα, τις δαπάνες μεταφοράς, τον τρόπο πληρωμής, παράδοσης, της διάρκειας ισχύος και της τιμής της ενδεχόμενης προσφοράς και το δικαίωμα υπαναχώρησης. Με την αποστολή της φόρμας παραγγελίας, ο καταναλωτής λαμβάνει διαδικτυακά αντίγραφο της παραγγελίας, το οποίο μπορεί να αποθηκεύσει.

Στις τιμές που αναγράφονται στους σχετικούς καταλόγους κάτω από κάθε προϊόν συμπεριλαμβάνεται το ΦΠΑ (24%), ενώ το www.soapmeup.gr επιφυλάσσεται του δικαιώματός του να αναπροσαρμόζει τις τιμές χωρίς να υποχρεούται να ενημερώνει το καταναλωτικό κοινό.
Σημείωση: Παραγγελίες πελατών που στο ιστορικό τους έχουν παραγγελίες που αρνήθηκαν να παραλάβουν και επιστράφηκαν στη SoapMeUp με την ένδειξη (ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΘΗΚΕ) από την εταιρεία ταχυμεταφορών, θα γίνονται δεκτές πρώτα σε συνεννόηση μαζί μας μέσω email στο soapmeupgr@gmail.com & μόνο μετά από κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό που θα αποσταλεί στον πελάτη.

Δικαίωμα υπαναχώρησης
Σύμφωνα με τους κανόνες της ΕΕ, ο καταναλωτής έχει προθεσμία 10 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία παραλαβής για να υπαναχωρήσει και να επιστρέψει το προϊόν στην αρχική του κατάσταση, χωρίς να αναφέρει τους λόγους.

Από την πλευρά μας, το ηλεκτρονικό κατάστημα soapmeup.gr, οφείλει να του επιστρέψει τα χρήματα που πλήρωσε για την αγορά του προϊόντος συμπεριλαμβανομένων των αρχικών εξόδων αποστολής (εξαιρούνται τα έξοδα της αντικαταβολής), εντός 10 ημερολογιακών ημερών από την ημέρα κατά την οποία ενημερώθηκε για την υπαναχώρηση.
Οποιαδήποτε επιστροφή προϊόντων γίνεται δεκτή εάν:

 • Το προϊόν βρίσκεται στην αρχική του κατάσταση.
 • Η συσκευασία του δεν έχει ανοιχτεί ή αποσφραγισθεί.
 • Το προϊόν δεν είναι λερωμένο ή αλλοιωμένο.
 • Αλλαγές ΔΕΝ γίνονται σε προϊόντα όπως σαπούνια, κρέμες, λοσιόν σώματος, bath bombs και γενικά σε προϊόντα τα οποία έχουν άμεση επαφή με το δέρμα για λόγους υγιεινής και με βάση το πρωτόκολλο που επιβάλει η ελληνική νομοθεσία για τον COVID19.

Ποια είναι η διαδικασία υπαναχώρησης;

 1. Ο πελάτης ενημερώνει γραπτώς την εταιρία, στο soapmeupgr@gmail.com εντός 3 ημερών από την ημερομηνία που παρέλαβε το προϊόν.
 2. Ο πελάτης στέλνει το προϊόν που δεν επιθυμεί στη διεύθυνση Περιοχή Ρούσα Λίμνη, 72100 Άγιος Νικόλαος, Κρήτη, φροντίζοντας να είναι συσκευασμένο με τέτοιο τρόπο ώστε να μη καταστραφεί κατά τη μεταφορά, μαζί με την απόδειξη λιανικής ή το τιμολόγιο αγοράς.
 3. Ο πελάτης αναλαμβάνει τα έξοδα επιστροφής, επιστρέφοντας το αγαθό στην αρχική του κατάσταση.
 4. Μόλις το παραλάβουμε ελέγχουμε την αρτιότητά του και προχωράμε επιστροφή της αρχικής αξίας της παραγγελίας του με τον ίδιο τρόπο που είχε γίνει η πληρωμή της.
 5. Δεν επιστρέφεται η αξία της αντικαταβολής και των μεταφορικών ή τραπεζικών εξόδων που μπορεί να προκύψουν.

Ποια είναι η διαδικασία επιστροφής λανθασμένου* ή ελαττωματικού** προϊόντος;

*Λανθασμένο είναι το προϊόν που λαμβάνει ο πελάτης και δεν είναι αυτό της παραγγελίας.
** Ελαττωματικό θεωρείται το προϊόν που έχει σπάσει κατά την μεταφορά.

 1. Ο πελάτης ενημερώνει γραπτώς την εταιρία, στο soapmeupgr@gmail.com εντός 3 ημερών από την ημερομηνία που παρέλαβε το προϊόν και μας στέλνει μια φωτογραφία του λανθασμένου ή ελαττωματικού προϊόντος.
 2. Ο πελάτης στέλνει το προϊόν που δεν επιθυμεί στη διεύθυνση Περιοχή Ρούσα Λίμνη, 72100 Άγιος Νικόλαος, Κρήτη, φροντίζοντας να είναι συσκευασμένο με τέτοιο τρόπο ώστε να μη καταστραφεί κατά τη μεταφορά, μαζί με την απόδειξη λιανικής ή το τιμολόγιο αγοράς.
 3. Τα έξοδα μεταφορικών επιβαρύνουν το ηλεκτρονικό κατάστημα soapmeup.gr. Μαζί με τον πελάτη, το ηλεκτρονικό κατάστημα συνεννοείται για την εκ νέου αποστολή του προϊόντος. Τα μεταφορικά έξοδα της αποστολής επιβαρύνουν το ηλεκτρονικό κατάστημα soapmeup.gr

Περιεχόμενο

Το ηλεκτρονικό κατάστημα soapmeup.gr:
Διατηρεί το δικαίωμα να αλλάξει το περιεχόμενο της ιστοσελίδας (όπως τιμές, διαθεσιμότητα, φωτογραφίες, περιγραφές κλπ), χωρίς προηγούμενη προειδοποίηση και οι αλλαγές αυτές αποκτούν ισχύ από τη στιγμή της δημοσίευσης τους στο διαδίκτυο.

Αποτελεί τον μοναδικό και αποκλειστικό δικαιούχο των πνευματικών δικαιωμάτων όλων των περιεχομένων που δημοσιεύονται στις ιστοσελίδες του
Απαγορεύει ρητώς και με οποιονδήποτε τρόπο την αναπαραγωγή, αντιγραφή, μεταφορά και χρήση του συνόλου ή και μέρους του περιεχομένου των ιστοσελίδων του χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια και αυτή η πράξη διώκεται ποινικώς, βάση των ισχυόντων νόμων περί πνευματικής ιδιοκτησίας.
Δεν ευθύνεται για τυχόν τυπογραφικά λάθη σε τιμές, χαρακτηριστικά ή φωτογραφίες και διατηρεί το δικαίωμα αλλαγής τιμών χωρίς προειδοποίηση και σε κάθε περίπτωση ισχύει η τιμή που αναγράφεται κατά το χρόνο της παραγγελίας.

 • Οι χρήστες-πελάτες είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για την αξιολόγηση και επιλογή των προϊόντων και υπηρεσιών που προσφέρονται από την ιστοσελίδα και το soapmeup.gr δεν φέρει καμία ευθύνη σε σχέση με την ορθότητα της επιλογής των χρηστών.
 • Γνωστοποιεί ότι η μεταφορά των εμπορευμάτων γίνεται για λογαριασμό και με ευθύνη του πελάτη.
 • Σε περίπτωση ελαττωματικού ή προβληματικού προϊόντος επικοινωνήστε με στο soapmeupgr@gmail.com.
 • Η χρήση της ιστοσελίδας soapmeup.gr προϋποθέτει την ανεπιφύλακτη αποδοχή των παραπάνω όρων.
Ελληνικά